logo
Cu atât dependența zilnică de electricitate este mai mare, sursa de alimentare trebuie menținută cu orice preț. Noi suntem mereu alături pentru a te ajuta!

De ce să ne alegi pe noi?

Echipă de profesioniști!

La moment, echipa ELECTROSTRAT S.R.L deține 200 de angajați calificați în diferite domenii. Printre experții noștri se numără: electricieni, sudori, mecanici, șoferi (pe utilaj simplu și special), ingineri, etc.

Utilaj performant

Parcul de automobile este unul variat, incluzând unități de transport de la mașini simple de teren, până la mașini mari de intervenție, precum auto-macara, excavator, tractoare cu burghiu, remorci și semiremorci, mașină de foraj, buldozer, autocamion, în număr total de 91 de unități.

Experiență în domeniu!

Înregistrată în anul 2002, de către domnul Ion Stratu, compania ELECTROSTRAT S.R.L activează de mai bine de 19 ani pe piață Republicii Moldova, în parteneriat inițial cu RED Uneon Fenosa, (Premier Energy în prezent), deservind cu loialiate sute de localități de pe teritoriul Republicii Moldova și aducând lumina în casele oamenilor la propriu și la figurat.

Deservirea unui arial geografic variat!

Compania ELECTROSTRAT S.R.L deservește raioanele de centru ale Republicii Moldova. Printre raioane se regăsesc: Telenești, Orhei, Călărași, Nisporeni, Strășeni, Criuleni, etc.

Lasă-ne o recenzie pentru a deveni mai buni!

Recenzii