logo

Serviciile pe care le oferim

Oricare ar fi sursa dvs. de alimentare, cablaj sau problema rețelei –
suntem siguri că o vom rezolva înainte să apună soarele!

1

Proiectarea rețelelor electrice externe 10-0.4kV

            Compania Electrstrat SRL oferă servicii de proiectare şi instalare de reţele electrice externe. Acest proces constă din mai multe etape: <br>
- Analiza documentelor obiectului propus pentru lucrări (condiţile tehnice, planul artectural şi de construcţie a clădirii)
- Evaluarea obiectului de către specialiştii companiei
- Dezvoltarea şi soluţionarea proiectelor 
- Confirmarea şi aprobarea soluţiilor împreună cu clienţii
- Aprobarea proiectelor de către organele de resort
- Livrarea proiectelor finisate clientului
            
1

Rețele electrice interioare și de iluminare

            Lucrările de instalaţie a reţelelor electrice interioare includ:

 
- Instalarea echipamentelor de tensiune în punctele de distribuire (dispozitive de distribuţie, panouri de distribuţie, panouri de control, tablou de distribuţie, s.a.)

- Instalarea şi conectarea întrerupătoarelor automate de circuit, dispozitivelor de deconectare de protecţie, întrerupătoare de circuit diferenţial automate ale tablourilor de distribuţie

- Montarea reţelei de distribuţie în grup

- Instalarea şi conectarea prizelor, întrerupătoarelor de circuit, comutatoarelor, etc.
            
1

Instalarea cablurilor 10-0.4kV

            "Electrostrat" SRL realizează lucrări de montaj şi reparaţie a liniilor de tensiune în orice condiţii de relief şi climatice.
Montarea cablurilor este însoţită de obţinerea tuturor documentelor normative şi a standartelor de stat, cu implimentarea obligatorie a standartelor de securitate a construcţiilor şi lucrărilor de instalare electrică.

Cablurile sunt instalate în şanţuri sub pământ, apă, aer, canale, tuneluri, pe zidurile interioare şi exterioare ale clădirilor. În şanţuri cablurile sunt instalate la o adîncime de 0,8 m pe o pernă de nisip de 10cm. Ulterior se astupă încă cu un strat de nisip.

Compania "Electrostrat" SRL de obicei montează cablurile prin blocuri şi ţăvi de beton şi metalobeton, ce permite exploatarea comodă a cablurilor fără dezgroparea şanţurilor. Deasemenea cablurile sunt protejate bine de agenţii externi.
La montarea liniilor electrice aeriene şi de tensiune joasă se folosesc piloni din lemn, metalobeton sau suporturi din metal. Pentru linii de tensiune aerine de până la 1000 W se utilizează sârmă din aluminiu sau oţel galvanizat. Pentru instalarea liniilor de tensiune înaltă se folosesc cabluri şi sârmă din aluminiu şi aluminiu-oţel.
            
1

Proiectarea și montarea sistemelor de tensiune joasă

            La sistemele de tensiune joasă se referă:


 - Reţeaua magistrală şi de distribuire
 - Reţeaua locală de calcul
 
Dacă aveţi de gând să efectuaţi instalarea sistemelor de tensiune joasă va fi necesar să realizaţi proiectul, în scopul de a plasa în mod corespunzător aşa noduri ca: panoul de tensiune joasă, releul de tensiune joasă, prize de tensiune joasă, s.a. Deasemenea să instalaţi cablul de tensiune joasă cu exactitate pe suporţi speciali.
            
1

Asamblarea panourilor electrice industriale și pentru locuințe

            Instalarea panourilor electrice se face pentru evaluarea energiei electrice consumate şi pentru achitarea conform datelor contorului electric. Contorul electric se montează pe tabloul electic al locuinţei împreună cu toate dispozitivele de comutare şi securitate necesare. Se admite fixarea contoarelor pe panouri de plastic sau de metal.
Una din mijloacele de asigurare a securităţii este împănâtarea, adică conectarea părţilor de metal neconductoare a echipamentului electric cu un cablu nul împământat.
            
1

Proiectarea și punerea în aplicare a stațiilor de transformare

            Compania „Electrostrat” SRL se implică în orice proiect fie simplu ori complicat de proiectare, producţie şi montare a staţiilor de transformare, astfel ajută clientul să economisească la realizarea proiectului integral, fără nevoia de a căuta companii separate pentru fiecare etapă a lucrărilor şi concordanţă dintre ele. Noi elaborăm proiecte tipice şi atipice a staţiilor de transformare. Noi evaluăm durabilitatea şi fiabilitatea edificiilor şi selectăm echipamentul adecvat.
            
1

Servicii laborator electrotehnic

            -Aprecierea acționării protecției în instalațiile electrice cu neutrul legat la pământ cu sistema de legare la pământ TN
-Determinarea rigidității dielectrice a uleiului de transformator
-Măsurări a rezistenței de izolație, ohmice a înfășurărilor și a coeficientului de absorbție la transformatoare de putere
-Măsurări a rezistenței electrice a izolației echipamentelor, aparatelor și liniilor electrice
-Măsurări a rezistenței prizei de pământ
            
1

Instalarea sistemelor fotovoltaice

            Dacă ești interesat de un sistem fotovoltaic, trebuie să știi că acesta oferă multe avantaje. Compania Electrostrat SRL vă poate instala un astfel de sistem la un preț avantajos. Este important de menționat că un kit panouri fotovoltaice necesită o investiție financiară considerabilă, deși costurile acestuia au scăzut semnificativ în ultimii ani. Amortizarea acestei investiții are loc în aproximativ 5 ani prin scăderea costurilor facturilor de gaz și electricitate

Ce oferă un sistem fotovoltaic ?

1) Amortizează investiția inițială
2) Reduc costurile facturilor de utilități
3) Prelungesc viață sistemului de încălzire pe care îl utilizați
4) Va oferă autonomie energetică
5) Va oferă fiabilitate
6) Va ajută să protejați mediul.

Cu siguranță, un sistem de panouri este cea mai bună alegere deoarece are o durata de viață lungă, undeva între 25 și 30 de ani, este ușor de montat, este detașabil, putând fi mutat în alte locuri. În ceea ce privește mediul înconjurător, utilizarea panourilor reduce poluarea și combate încălzirea globală. Este ideal să utilizați un sistem care nu poluează, care nu funcționează pe baza de combustibil și care reduce consumul de energie nucleară.